hugo gästbloggar

  
Ryr¨hhhö- .öl-khvcyytttc   Ö            ,äää  ORTk k                            

 00hoöx
häioo
äoä     m ,- ,-,ä10000000000000000000000000


9+00000000000000000trkk                                           n 00000 ,



????

har verkligen inte gjort någonting idag, men har varit så grymt trött. vaknade vid halv elva tiden och kom inte upp från sängen förns vid 7!!! :O har mest legat o kollat på massa serier som The vampire diaries och Laguna Beach. hm... får se till att få något gjort imorn, ska städa mitt rum, plugga och träna lite hade jag tänkt. jaja....... / M

hihi

hej bloggen. sitter hemma hos min pojkvän nu och väntar på att han ska duscha klart. vi ska snart iväg och möta simon för att köpa öl och sen bär det av till min pappa. vi ska äta middag där med malin, timmy och hugo :) ska bli roligt! sen ikväll är det födelsedagsfest hos moa. det ska bli jättekul och grattis till henne!
igår hade vi som sagt nationella i svenska b. det gick bra :) slutade vid 10 och då drog jag, natalie och mi in till stan. var ju på odd mollys utförsäljning. köpte 3 tröjor för 1100 och den dyraste av dom skulle egentligen kostat 1600. as nice! :D sen åt jag middag med pappa och efter det åkte jag till blackeberg.
mötte upp min fina pojkvän och min kusin vid tuben och sen drog vi till klipporna och mötte några av grabbarna. var där i 10 min bara sen gick vi  hem och kollade på filmen disturbia. den var bra, åde rolig och läskig :)
nu har vi brottom som faaaaaan så jag ska avsluta nu. xoxo /S

The Last Song

Har precis kllat klart på Miley Cyrus nya film The Last Song och jag säger bara GUUUUUD VILKEN BRA FILM, jag tyckte verkligen om den och killen är ju inte heller så ful hehe,  men rekomenderar den verkligen. nu måste jag bara vänta på att det kommer ut filmer med bättre kvalite för den sög den här gången men ville se filmen i helthet.  / M


dålig uppdatering

inte uppdaterad på ett tag nu, sorry... har varit lite skola och så, inte riktigt haft lust.
Idag hade vi iaf nationella i svenski, det gick faktiskt bra:) jag och natta fick cred av vår lärare bara för att vi va i skolan halv 8 och provet började 8, dukti vi är :D. Efter det så gick jag natta, sara och adam till sleven och sen drog jag, sara och adam upp till odis för att möta söta natalie S.. på bussen mötte jag robin som jag inte träffat på jätte länge så det va kuuuli!!! men mne, vi tjejer drog till stan och sen gick vi till odd molly eftersm vi hade någon inbjudan till utförsäljningen. hittade ett linne och en tröja men orkade inte ställa mig i kön som seriöst va 50m lång!!!! helt sjukt. Gick förbi kanal 5 en snabbis på vägen till östra och sa hej till min kära syster, såg även hon Frida Fahrman. Åkte hem sen och kollade på tv, somnade sen och sov i typ 3 timmar... hehe :P. Men men, ikväll orkar jag inte göra nått alls!. Felle ville att jag skulle följa med till Magge och fira hnom ch det skulle jag gärna gjrt om det inte va så att mitt ex skulle dit... orkar verklligen inte träffa honom och jag kommer bara bli äcklad så... 
hörs senare / M

killing for love

blogghelvete, hade skrivit fett långt och så råkar jag uppdatera fittsidan så allt försvann tillsammans med mitt humör. tänker fan inte skriva om allt igen. ska få massage nu istället. tja /S

sara har fel!!!

inte gjort mkt idag.... varit i skolan och på kanal 5, haha det va rätt kul när han programledare kom in från Ballar av stål och frågade om han kunde på låna studion nere i källaren för dom skulle tydligen filma när han bytte om, när kamrateamet kom lite senare sa han till mig och My att vi gärna fick komma ner.. ( varför skulle vi vilja stå där och kolla när han bytte om?) hehe. aja, åt sushi med lilli, sara och anji sen MYYYS!!! åkte sen hem efter samhällen och gklodde på tv. När pappa kom hem gick vi ut och sprang och jag åste säga, vilken kondis jag har fått!!!! :O haha det va kul när vi va ca 100m ifrån vår port, pappa springer lite framför mig och så kollar han bakåt och jag börjar direkt kuta... och han oxå, sprang de där sista metrarna och vann och sen stog vi och asgarva och kunde inte andas HAHAHA.
  / M

mi är en bajsunge som aldrig uppdaterar!

har tre saker att säga!

1. har klippt mig. 20 cm kortare hår. känner mig som en kille :(

2. varför har inte det nya gossip girl avsnittet kommit ut? varken på ch eller tv shack? det skulle ju kommit ut igår!

3. min mamma är lite söt. hon har köpt en film med the beatels när dom spelar sig själva bara för att. så jävla läskigt, BARA FÖR ATT! vad har hjänt med världen..

/S


tro och tvivel

sitter hemma med panik. som tur är har jag min gullunge mi som hjälper mig men det känns ändå som att det inte kommer lösa sig. helvete. är för naiv.
har förutom det haft en rätt skön dag. vaknade hemma hos vindar 2 min innan jag skulle dra till skolan, men supergirl som jag är hann jag i tid! hade svenska och rättskunskap då vår lärare passade på att ha halvtidssamtal. till mig sa hon att hon ser min potential jag har när jag väl är på lektionerna men jag har varit borta för mycket för att uppnå dom högre betygskriterierna. men om jag kommer på resterande lektioner kan jag lätt nå mvg för hon ser att jag har det i mig, haha. känndes så jävla bra att höra :) så nu blir det till att satsa!
sen hade vi lurre. åt med linnéa, mi och anja. det var cosy. traskade tillbaka till skolan, chillade med thomas och erik i repan och sen spelade mi in en jätte rolig video på mig hahaha. dör. sen samhälle, hade bara en halvtimmes lektion med mr fischer. skönt att få gå hem tidigare.
nu är jag hemma och har som sagt ångest över mitt "lilla" problem. ska faktiskt prata med mamma om det och hoppas på att hon kan hjälpa mig.. det finns ju en första gång för allt.

bjuder på några bilder från igår när vi var i stan. xoxo /S





a dustland fairytale

idag har jag haft en sån jävla skön dag. vaknade med min älskling och vi låg och drog oss hur länge som helst. underbart. det finns inget bättre än att vakna upp bredvid honom ♥ 
åt frukost och sen satte vi oss vid datan och chillade ett tag. vid 3 tiden gick ut för att köpa cigg och cola, sen tog vi en promenad ner till tvärbanan. pratade om hans 18 års dag som är nästa måndag och hur han ska fira den. har en ganska speciell present, men tror han kommer bli jätteglad och jag är sooo excited!
kom tillbaka hem lite innan 4. bytte om och sen drog jag och mamma in till stan och gick till krykan. efter kyrkan gick vi på bio. vi såg filmen nowhere boy som handlar om john lennon. sjukt skön film. var helt euforisk när vi var på väg hem.



stannade vid årsta torg och köpte med oss thai mat. sjukt gott. åt och nu sitter jag här och chillar med lillebrorsan. dricker mjölk och äter havreflarn :) det som hade gjort dagen helt perfekt är om min fina pojkvän hade varit här nu så jag hade kunnat pussa och krama honom. guess you can't have everything. /S

....

suck! blir så jävla trött på allt det här, vet inte ens hur jag vill ha det längre.



nån, jag , nån

Blackans egen Vindar

Sho bre, Blackanboy Vindar här. Sara bad mig skriva ett inlägg så here I go.
Kan ju börja med att säga att jag verkligen inte tycker om Saras kompis E*** kuk~~ Han är irriterande och varje gång jag ser hans namn så börjar jag brinna. Men men, bra pojkvän som jag är så lägger jag det åt sidan och ignorerar honom för min kära flickväns skull. Ni vet att min flicka är så snygg och så intressant att alla vill vara med henne eller vara vän med henne.. Dvs väldigt många killar, det är ganska jobbigt men jag vet ju att hon håller sig till mig så det är chill.
Vad har min babe och jag gjort då? Igår kom hon hem till mig vid tre tiden och efter ett tag drog vi hem till henne, hennes morsa och hennes mammas man hade gjort tacos som vi satt och åt. Efter det lekte jag och Sara sen kollade vi först på Murder at 1600 och sen på Spin city, Spin city och filmen the spirit är så jävla lika. Dem är helt annorlunda från alla andra filmer men dem är så grymma på sitt eget sätt.
Måste börja runda av, vill hinna skriva ett inlägg på min blogg med. Nu var ni nyfikna va? Haha, den får ni inte! Nej men jag gästbloggar bara, så vågar inte länka även om jag skulle vilja det.
Nu ska jag skriva ett inlägg i min blogg!

 //Vindeeeeeeen!!

hemma

har precis tagit mig från tvn till sängen, tänkte lägga mig o kolla på transformers 2. Åt oxfilé med rotfrukter och sallad till middag och snacka om att jag blev mätt!!! :O har verkligen varit en skön chill dag idag!!! jag behövde gårdagen och den här dagen:P xo / M

hemmakväll eller utekväll?

vet inte om jag verkligen orkar gå ut ikväll även fast det va det som va planen, är så jävla trött. Jag och sara somnade ju typ vid 3 och jag gick upp klockan 9, fråga mig inte varfr men iaf som jagär rätt trött nu. Skulle vara skönt att bara ligga o kolla på tv och lägga sig tidigt.
Nu sitter jag iaf och kollar på disney channel och kollar run lite på datan, jag och mamma ska kanske ut och springa snart :) hörs senare/ M

lite bilder från igår...









god morgon

god morgon bloggen. ligger i mi's säng och drar mig medans hon står i köket och lagar amrikanska pannkakor åt oss till frukost hihi. så himla söt. har ganska ont i magen. är orolig för en sak som hände igår soom gjorde mig ganska lessen. hoppas den personen hör av sig snart, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.  
hur som helst hade vi en jätte mysig kväll igår :) och vi har tagit massa bilder och filmat en hel del hahaha.. börjar skratta bara jag tänker på det :P så dom kommer upp i bloggen snart! men bjuder på två bilderr från badet redan nu,




helt underbart! nu ska jag gå upp och mysa med mi. see you later /S

dags att sova snart

nu har vi varit ute på promenad, badat och bastat och kollat på confessions, ätit glass och nötter och nu sitter vi och glor på transformers hehe... älskar den filmen. snart ska vi gå och sova :), det kommer komma upp videos och sånt sen :) ha en bra natt ;) / MnS

Grillning

nu ska jag och sara gå ut och grilla fläskfilé och champinjoner :D skriver mer sen!!!!
 
haha koncentrerad jag äääääär :P /M

möta sara

såå, nu har jag packat lite och gjort mig iordning, ska dra mig bort till bromma och möta sara snart och sen ska vi inte till stan en stund innan skolan börjar, tror jag går till kanal 5 medans de andra har rättskunskap. Sen ikväll så ska ju jag och sar hem till min mamma och äta middag och så, vi får se hur dte blir imron när restan av gänget kommer hem, hehe. men det komemr nog gå bra :) ! ringde precis sara och hon ska åka om en halvtimme men nu satt hon o spela ROBOT UNICORN ATTACK... suck! haha värsta töntspelet egentligen :P hoppas hon hinner till bromma för annars blir jag sur!
xo /M

movietime

har lagt mig i sängen och ska kolla på 17again... again, såg ju den i förrgår :P haha men zac efron e ju bra FÖÖÖR snygg. läste idag att han ska spela JW i den amerikanska versionen av Snabba Cash... hm, undra om dom kommer spela in filmen i stockholm?! :O aja, ska sova efter filmen och sen ska jag upp TIDIGT imron och springa MASSA och träna MASSA!!! sen ska jag möta sara, kvart i 12 hade jag tänkt. jaja, hörs imorn.. och juste, imron ska jag pch sara ha middag och spakväll hos mig, och då kommer det bli MASSA bilder... hihi :) tooodles /M

bilder från idag

orkar inte skriva om allt som hände idag, lägger bara in lite bilder nu så skriver jag mer om det sen. men det var verkligen jättekul och tack min fina natalie för att du valde mig som modell<3 älskar dig!





/S

seg dag

kom precis hem och sitter nu o kollar på Vänner:) va rätt seg dag eftersom jag först vaknar och har jätte ont i halsen men men, gick ut och promenerade och sen gjorde jag mig iordning och drog till skolan... började 12.30, på samhällen skulle vi bara vara i datasalen så gick till kanal 5 istället och cillade lite hihi :) sen hade vi matte svenska och psykologi och sen åkte jag till centralen och mötte upp jossan för hon skulle köpa en underdel till bikinin :) snyygi den va! aja, hon bjöd med mig på grillning hemma hos ngn kille som går på handels woho :D det sker på lördag i djursholm, ser fram emot det hehe :P aja , hörs senare

puss/ M

oscar <3

drog aldrig till skolan idag, var hemma med älskling och lekte med honom och oscar istället. oscar är hans lilla gossedjurs hund som han haft sen han var jätte liten :) gulligt. tog lite bilder när vi lekte med honom;


bild 1: oscar lagar mat!
bild 2: oscar spelar dataspel
bild 3: oscar sover
bild 4: oscar lär sig av "pappa"
bild 5: oscar bajsar
bild 6: oscar tittar på tv

haha ibland får man vara lite barnslig! :)

har haft en helt perfekt dag idag. vaknade och satte mig vid datan för att kolla det senaste gossip girl avsnittet. medans jag kollar kommer min älskling hem från tandläkaren. sen precis när avsnittet är slut kommer han med frukost till mig. så underbar<3 äter tillsammans och leker med oscar. sen började vi spela ett spel som heter robot unicorn attack haha. det är så jävla kul att det finns inte och låten i bakgrunden är helt beroendeframkallande. den blir typ bättre varje gång jag hör den. sen kom korosh till oss. vi åt middag som vi lagat själva och sen drog vi ut. mötte upp borna och satte oss på klipporna. jätte härligt :) efter vi suttit där ett tag gick vi till parken och träffade grabbarna. chillade där ett tag och sen drog jag till slut hem till mamma. så här sitter jag nu!

laddade nyss över bilder från mobilen till datan, bjuder på två stycken på mig och mi. sen ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt.


 

godnatt lovers! xoxo /S

nervös

godmorgon! blev inget mer inlägg för mig igår. åkte hem till min älskling efter skolan och sen fastnade jag här hehe... vaknade först vid 10 i 10. tänkte inte på vad klockan var eftersom jag börjar kvart i 2 dag så jag la mig för att somna om. då sa vindar att han var tvungen att gå snart eftersom han har praktik och dom kom jag på vad klockan egentligen var, så jag ba älskling du måste gå nu!!! haha stackarn. så han flög upp och sprang iväg. duktig kille :) 
efter han hade gått somnade jag om och så vaknade jag nu klockan 11. sen dess har jag pratat med natalie. imorgon ska jag gå som modell för hennes skola John Bauer. är inte helt säker på hur det ska gå till så jag är ganska nervös men det ska bli kul! uppdaterar mer om det imorgon. nu ska jag titta på nya gossip girl innan jag gör mig iordning och drar till skolan! /S

 
jag och min natalie <3

(rubrik)

guuud va jag är seg!!! :P kom hem från skolan för ett tag sen, la mig direkt i sängen o kollade på det nya GG avsnittet. Tänkte gå ut och springa men orkar inte det idag, dessutom har jag typ tränat varje dag så känns ok att inte göra det idag... måste plugga spanska eftersom jag har STORT förhör imorn och sen tänkte jag se 17Again hihi :)  smell you later /M

god morgon



I can finally see, that you're right there beside me.

I am not my own for I have been made new.
Please don't let me go. I desperately need you.


/S

Gonatt

ska sova nu, pratade precis med Sara, vi ska mötas vi sleven imornkl 11.50, hoppas hon är i tid....
lite bilder på SARA från idag:








see you tomollow /M

dåligt humör

Är på jätte dåligt humör så har ingen lust eller ork till att lägga upp bilderna och massa nu, får se  om  det blir senare men räkna inte med att det blir något mer inlägg från mig ikväll. /M

don't push me 'cause I am close to the edge

hahaha läste precis genom inlägget mi skrev för några timmar sen. hon är så söööt som skriver så fel hihi. det var i vanadislunden vi satt och åt, inte vasalunden haha. mysigt var det i alla fall :) resten av skoldagen var fett chill. spelade lufthockey med viktor och snackade om dödshjälp på psykologin. slutade kvart över tre och då traskade jag hem till pappi. måste hämta några livsnödvändiga saker jag glömde packa igår sen blir det att rulla tillbaka till söder om söder. wei. /S


kan man vara sötare??? gullunge <3333


hehehe.. :)

skoooolan

nu sitter jag och sara i skolan, sara stalker står vframför oss, hahah ful :P vi satte oss i vasalunden och käkade lite och snart ska vi gå in på psykavdelningen... höhö psykologin hihi :)
 smell you later / M n S

good morning


tommie och jag i JENSEN norrra.

idag är det dags att tassa iväg till skolan. känns overkligt :P är sjukt trött idag också. kunde inte somna igår så jag låg uppe och skrev i min dagbok tills klockan var halv tre. hade så många tankar i huvudet så det var skönt att få ut några och se dom svart på vitt. nu måste jag börja göra mig iordning. bye!


plugg plugg plugg

VARFÖR skjuter man upp allt till sista dan?!?!?!?!?!?! suck... /M



Föresten, visst är Nate snyggare än chuck!!!


IMORGON GÄLLER DET!!

NU JÄÄÄÄÄÄÄVLAR MI!!! :D

sunshine!

har nyss ätit middag och nu sitter jag här vid datan. det är meningen att jag ska skriva ett cv till jobbet jag och mi ska söka imorgon men kommer liksom inte igång.. vet inte riktigt vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig. skitsamma :) kommer nog på något bra om ett tag!

fan vad härligt väder det har varit idag förresten. var ute på en promenad med min älskling tidigare idag, vi gick ner till vattnet i blackeberg och bara satt och solade på klipporna ett tag. underbart. borna kom och joinade oss efter ett tag också och jag delade med mig av mina tips ;)
det första är att måla genomskinligt nagellack på strumpbyxorna när dom gått sönder så dom inte ska gå upp mer. men det tror jag alla tjejer har koll på redan haha. mitt andra tips är att måla genomskinligt nagellack på insidan av oäkta ringar så man slipper bli grön runt fingret. funkar jättebra!

åkte med älsklingen och borna till brommaplan vid fem. där mötte vi upp kahlil och adam och hoppade på bussen mot ekerö. dom skulle på fotbollsmatch och jag skulle hem och packa. flyttat till mamma idag. hon var redan där när jag kom hem och sen blev det bara skit av hela dagen. nu har jag huvudvärk och är trött och irriterad. pratar i alla fall med sötnosen mi på msn som muntrar upp mig och kollar på en video vindar skickade till mig. den får mig alltid att le när jag är på dåligt humör... :)



så jävla söt <3 jävlar vad långt det blev nu haha, känns som att det är dags att runda av. shuez!

S

Sara och jag, vi är goda vänner fast än mycket olika....

Lite bilder på mig och sara.... hihi :)








/M


chacha

Ligger och kolalr på lite tv, ska snart ut och gå promenad :) får se vad som händer idag.... inte mkt tror jag hehe. smell you later /M

Vill ha SOMMAR!!!!
(Jag år 2008 tror jag)


min älskling tycker jag ska skriva att jag är cool.

pratade nyss med mi i telefon och hon ville att jag skulle uppdatera, so here I am! hälsar också till min vän erik som tycker att det är fjortis att ha blogg... so not true. eller hur? :)
är i alla fall hemma hos min pojkvän nu. har kollat på djävulen bär prada och slutet på bad boys 2. börjar bli sent och det finns inte så mycket mer än göra än lite derududu ^^ så det är väl det som väntar när jag skrivit klart. en bra nyhet är att mi har hittat ett jobb som vi ska söka imorgon! behöver tips på hur man skriver ett bra cv.. men det ordnar sig nog!
ska kila iväg nu, hörs imorgon.
S

21.22

idag har bara varit chilldaaag, hääärligt eftersom jag har ont i princip HELA kroppen :( men men... ligger o kollar på My Super Sweet 16 och snart börjar djävulen bär prada Woohooo :), det bästa är att pappa jobbar kväll och kommer hem sent :D, hihi ... hörs imorn lateroo /M
(alla bilder är ifrån när vi va och seglade i somras med min familj)


 


saknar min lilla hillevi, hoppas du mår bättre snart så vi kan ses, va några månader sen <3


Sometimes, despite the risk, the most important thing is to seize the moment. Or whatever else you can grab

usch vad jag är trött idag...  blir nog inte mycket gjort! Har kollat upp vad det kommer på tvn ikväll så en kväll alone its gonna be.

 
mimmi o jag hos josse i sommras någon gång. miss u guys <3 /M

bad day

den här starten på morgonen har fått hela dagen att verka värdelös. blir så trött och irriterad. tänkte gå ut på en promenad för att rensa hjärnan och ta en cigg. hoppades på sällskap av therese men hon sa precis att hon är upptagen.. :/ så nu får jag gå själv. blä. men det kanske är precis vad jag behöver. skriver senare när jag är på bättre humör.  


saknar min natalie ♥

S


tre bilder från igår




hemma :D

så, nu är jag hemma, HÄÄÄRLIGT. måste dock plocka in alla mina saker i garderoben för annars kommer jag inte få plats i sängen.. hehe. Kvällen va riktigt rolig :D haha felle stackarn ramlade ner för trappan och slog i huvet, söt hon är :P men men, kommer en video senare men nu får ni nöja er med lite bilder. laterooo M


Sara och vindar
 
Felle :D <3


nä usch va segt det här gick :O orkar inte, får bli fler bilder någon annan gång. xoxo


hos min kusin :)

wuuhuu nu sitter jag hemma hos mina kusiner och skriver :) mi sitter berdvid och håller mig sällskap hihi. just nu gör vi inte så mycket, är här med alla grabbar och jag sitter och chillar med en öl. mumsigt hahaha ;) om ett tag ska vi dra vidare hem till mi's kompis felicia på fest. synd att inte borna och vindar får följa med men det är bara att göra det bästa av situationen! hörs senare


mina kusiner, jag och vår vän kahlil :)

S

A Double Gossip Girl Split?!

sitter är och har trååååkigt. Måste plugga men vemf*n vill plugga på ett lov? jaja, ska pallra mig ut o springa oxå och träna!!! måste man så måste, fit inför sommaren 2010 huh! ... vet inte om alla har sett det nya GG avsnittet men C and B verkar ju göra slut med två personer - eller ingen? hörs senare LATEROOO ;) luv

i humlan
min söta vän jossan igår i humlan, vi va tvugna att PROMENERA från centralen till östra bara för att tuben inte funkade... hurtiga vi är ;D


loooooser!!!!

haha herregud! (F and A, ni är bäst)

sara, vrf svarar du inte när jag ringer, have some BIG news!!!!


in da hood

sitter hemma hos min pojkvän och skriver. han skulle åka med sin mamma och mormor till sjukhuset eller nånting, fattade inte riktigt men han kommer i alla fall vara borta i typ 2 timmar. känns lite konstigt att vara hemma hos honom helt själv så länge men det är rätt chill ändå! han lämnade tre cigg också så jag slipper dö av mitt nikotinbehov haha ;) nu ska jag kolla in lite bloggar sen blir det sopranos på TV Shack!


fin bild på mig, min älskling och mi på någon fest för ett bra tag sen haha.

xoxo S


haha sara och mi's humor


torsdag

cha cha :) mitt första riktiga inlägg i bloggen haha och mi trodde att det var hon som skulle ha problem med uppdateringen ;) söt. igår var vi i alla fall först och solade på solkungen vid odenplan. ska försöka börja sola regelbundet så man blir lite brun till sommaren.



efter vi hade solat mötte jag upp min pojkvän, vi drog och käkade i kungshallarna och sen gick vi på bio och såg the bountyhunter typ med natalies favorit skådis gerad butler ;) men den var faktiskt skit bra! sen åkte vi hem till min älskling och så sov jag över här.

vi ska ut på en promenad nu och sen ska jag ringa mi och planera lite. känndes som att dagens planer vart lite ändrade haha.
puss S


gonig to TOWN

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag åker in till stan med josshän. vi ska äta glass i kungsan och kanske ta en liten promiss, hmm... undra när sara vaknar för ska träffa henne idag. och ska träffa båda nattorna oxå :D
fick ett samtal ifrån polisen imorse, gud va seeegt det är men det går framåt med utredning nu så det är toppen!!! måste skriva till elina att hon kommer få ett samtal.... aja skriver när jag kommer hem

LUV M


GREY`S

hie peeps. ok, det gick inte så bra att plugga... hehe men ska försöka kolla igenom lite innan jag sover. ska kolla färdigt på greys och sen på sandhamn. Imorron kommer jag behöva gå upp tidigt om jag ska plugga spanskan och försöka skriva sam-arbetet som skulle varit inne för typ en månad sen OUPS!! (A), det jobbigaste är att vi har ett till arbete som ska va inlämnat om typ 3 veckor... JAG MÅSTE BLI BÄTTRE MED SKOLARBETEN!!!!! ( sara, hjälp mig? ) men iaf blir nog sista inlägget för mig idag :) 


 
LUV M


19.52

Va ute och promenerad 5 km efter solningen, haha duktig som jag är :) sars tycker jag är för hurtig men näää. Har precis ätit lite middag och väntar på att något rolig ska komma på tvn, ska föröska plugga lite oxå... har nämligen STORT förhör i spanska på onsdag

LUV <3


Välkommen till vår nya blogg!



Uppdaterar efter vi har varit i stan och solat! Puss puss S

RSS 2.0