oscar <3

drog aldrig till skolan idag, var hemma med älskling och lekte med honom och oscar istället. oscar är hans lilla gossedjurs hund som han haft sen han var jätte liten :) gulligt. tog lite bilder när vi lekte med honom;


bild 1: oscar lagar mat!
bild 2: oscar spelar dataspel
bild 3: oscar sover
bild 4: oscar lär sig av "pappa"
bild 5: oscar bajsar
bild 6: oscar tittar på tv

haha ibland får man vara lite barnslig! :)

har haft en helt perfekt dag idag. vaknade och satte mig vid datan för att kolla det senaste gossip girl avsnittet. medans jag kollar kommer min älskling hem från tandläkaren. sen precis när avsnittet är slut kommer han med frukost till mig. så underbar<3 äter tillsammans och leker med oscar. sen började vi spela ett spel som heter robot unicorn attack haha. det är så jävla kul att det finns inte och låten i bakgrunden är helt beroendeframkallande. den blir typ bättre varje gång jag hör den. sen kom korosh till oss. vi åt middag som vi lagat själva och sen drog vi ut. mötte upp borna och satte oss på klipporna. jätte härligt :) efter vi suttit där ett tag gick vi till parken och träffade grabbarna. chillade där ett tag och sen drog jag till slut hem till mamma. så här sitter jag nu!

laddade nyss över bilder från mobilen till datan, bjuder på två stycken på mig och mi. sen ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt.


 

godnatt lovers! xoxo /S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0