sunshine!

har nyss ätit middag och nu sitter jag här vid datan. det är meningen att jag ska skriva ett cv till jobbet jag och mi ska söka imorgon men kommer liksom inte igång.. vet inte riktigt vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig. skitsamma :) kommer nog på något bra om ett tag!

fan vad härligt väder det har varit idag förresten. var ute på en promenad med min älskling tidigare idag, vi gick ner till vattnet i blackeberg och bara satt och solade på klipporna ett tag. underbart. borna kom och joinade oss efter ett tag också och jag delade med mig av mina tips ;)
det första är att måla genomskinligt nagellack på strumpbyxorna när dom gått sönder så dom inte ska gå upp mer. men det tror jag alla tjejer har koll på redan haha. mitt andra tips är att måla genomskinligt nagellack på insidan av oäkta ringar så man slipper bli grön runt fingret. funkar jättebra!

åkte med älsklingen och borna till brommaplan vid fem. där mötte vi upp kahlil och adam och hoppade på bussen mot ekerö. dom skulle på fotbollsmatch och jag skulle hem och packa. flyttat till mamma idag. hon var redan där när jag kom hem och sen blev det bara skit av hela dagen. nu har jag huvudvärk och är trött och irriterad. pratar i alla fall med sötnosen mi på msn som muntrar upp mig och kollar på en video vindar skickade till mig. den får mig alltid att le när jag är på dåligt humör... :)



så jävla söt <3 jävlar vad långt det blev nu haha, känns som att det är dags att runda av. shuez!

S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0